Autor: admin
Datum objave: 15.02.2018
Share


TV lica: Vuk Kostić

Popularni glumac se prisetio kako je izgledalo odrastanje uz oca Mihajla Kostića Pljaku

TV lica: Vuk Kostić

https://www.youtube.com/watch?v=fim6DYjjTF8

Vuk Kostić ima 36 godina života i 30 godina glumačkog rada.

Debitovao je kao dečak u predstavi Dušana Kovačevića Sveti Georgije ubiva aždahu i od tada je znao da ne želi ništa drugo osim da bude glumac.

U razgovoru sa Tanjom Peternek u kraju Beograda u kome je odrastao i živi ,govorio je o lokalpatriotizmu, o ljubavi prema Beogradu i Srbiji, ali i o tome da sve počinje u porodici.Popularni glumac se prisetio kako je izgledalo odrastanje uz oca Mihajla Kostića Pljaku, prvaka Narodnog pozorista i majku Gordanu prevodicoca, koji su skladnim brakom i velikom ljubavlju postali uzor kako jednog dana Vukova porodica treba da izgleda.

U parku u kome su se igrali kao klinci njegov stariji brat Nestor i on govorio je o tome kako se uvek trudio da ga stigne i koliko mu je brat nedostajao kada je odlučio da ode iz zemlje. Danas je ponosan na brata zbog koga u Meksiku misle da su svi Srbi lepi, plavi, visoki, govore 5 svetskih jezika i uvek časte turu pića.

Glumac koga često identifikuju sa likovima opasnih momaka koje tumači, sa puno emocija govori o autoritetu Mike Aleksića u dramskoj grupi i tome da i danas kada odlučuje da li će prihvatiti ulogu prvo pomisli šta bi o tome rekla dva najvažnija čoveka u njegovom životu otac Mihajlo i učitelj života Mika, a oni ,kako dodaje duhovito ,,uvek imaju većinu,,.

Autor Tanja Peternek Aleksić

656
Kategorije: Razgovor
Developed by LELOO. All rights reserved.